blauwgeel veteranen slide03

Week 36 2018

De Veteranen Kaartavonden seizoen 2018-2019:
De Veteranen kaartavonden data zijn ook weer bekend, zie onderstaande afbeelding/poster. U bent allen weer van harte welkom en voor onze veteranen wederom het verzoek tot het aanleveren van prijsjes cq het financieel ondersteunen zodat de organisatie zelf wat prijsjes kan aanschaffen. Bij voorbaat dank en tot dinsdag 30 oktober, namens
Anton Schilders en Hans Vermeulen

 

Wedstrijdverslagen zaterdag 8 september:

Erp 4 - Veteranen Blauw Geel A   6-1:

We wisten dat Erp-veteranen moeilijk een elftal op de been kregen maar niet dat er maar 5 veteranen beschikbaar waren tegen ons. De eerste 10 minuten konden we het nog redelijk bij benen en was de stand 1-1 na een vroege achterstand, door een kopbal van Tiny. Ik kan nu een lang verhaal maken maar als ik zeg dat we eigenlijk geen kans hadden dan is daar alles mee gezegd. De wil was er maar de zuiverheid in de passing en een afwachtende houding zorgde ervoor dat we ondanks de inspanningen niet verder kwamen dan een 6-1 nederlaag. Pijnlijk maar begrijpelijk tegen een  elftal wat hoofdzakelijk bestond uit Erp 4 spelers. De scheidsrechter moet ook vernoemd worden. Hij heeft 3x gefloten, aftrap, rust en einde van de wedstrijd en verder heeft hij de middencirkel plat getrapt.

Volgende week met frisse moed thuis tegen Keldonk. Tevens worden volgende week elftal foto’ s gemaakt.

Grt beginnend coach (alles moet je leren).

Venhorst - Veteranen Blauw Geel B  4-3:

Zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Venhorst op het programma een voor ons altijd lastige tegenstander. We begonnen goed aan de wedstrijd en kregen al snel enkele kansen maar deze werden nog niet benut, na een kwartier kwamen we na een prachtige aanval op 0-1 door Selim. Hierna kwam Venhorst wat beter in de wedstrijd en omdat wij een paar keer stonden te slapen konden zij twee keer scoren, wij kregen nog enkele goede mogelijkheden maar deze werden niet benut. De tweede helft wederom een aanvallend Blauw Geel maar ons vizier stond vandaag niet scherp, zelfs een 11 meter werd gemist, Venhorst daarintegen scoorde uit de weinige tegen aanvallen nog wel twee keer, wij konden door Arno en een prachtige goal van Ferry nog wel op 4-3 komen maar dit was eigenlijk te weinig want wij hadden vandaag wel 8 goals kunnen maken, maar volgende week weer nieuwe kansen.

Coach Anton