blauwgeel veteranen slide03

Week 21 2018

Algemene Ledenvergadering Blauw Geel '38 Veteranen
Zaterdag 19 mei 2018

Afgelopen zaterdag, voorafgaand aan de thuiswedstrijd van team B hadden we de Algemene Veteranen Blauw Geel Ledenvergadering. Onder een select groepje kregen we weer de stand van zaken - activiteiten, de financiën, de veteranendag etc. Eén van de punten was dat Toon vd Aa aftrad als wedstrijdsecretaris en zich niet verkies had gesteld. Het bestuur heeft een waardige opvolger in Barry Verhallen. Vanaf deze zijde wensen we Barry Verhallen die helaas niet aanwezig kon zijn veel succes toe in de nieuwe Veteranen BG bestuursfunctie, tevens willen we Toon vd Aa bedanken voor de vele jaren inzet, top
Ook is er bij de activiteiten gesproken over onze veteranendag waar het wat betreft aanmeldingen niet echt storm loopt, hopelijk melden zich nog veteranen met eega aan want voor zo'n klein select gezelschap kun je je afvragen of het nog nut heeft deze dag te organiseren of dat we een andere invulling moeten geven aan de activiteiten, waaronder de veteranendag, wat de voorzitter al aan gaf, alles is mogelijk maar het moet vooral van de leden zelf komen, het is te makkelijk om nu te roepen, "het moet anders" en dan het balletje bij het bestuur neer te leggen. Dus veteranen, heb je ideeën, geef het aan bij het bestuur en zij zullen het met hulp van de veteranen verder uitwerken cq bespreekbaar maken met de leden.
Eén van de grootste inkomsten bronnen blijft onze kaartavonden, de leden en in het bijzonder degene die prijsjes regelen werden bedankt door het bestuur. Hier voor roept het bestuur, voor het nieuwe seizoen, nu al op om onze organisatie, Anton Schilders en Hans Vermeulen te ondersteunen met prijzen of middels een financiele bijdrage zodat zij er prijsjes van kunnen kopen, het komt uiteindelijk weer ten goede van de activiteiten voor de Veteranen.
Als laatste ontstaat er een vacature als coach van het team van Pierre van Wanrooij, Hans van Doornmalen zal einde van dit seizoen 2017-2018 stoppen als coach bij de veteranen omdat hij vooral door zijn werk vaak niet aanwezig kan zijn en tevens dat hij wat meer vrij wil hebben op de zaterdagen dat ie dan wel thuis/in Nederland is. Bij dezen willen we Hans al van harte bedanken voor de vele jaren dat hij coach is geweest bij de Blauw Geel'38 Veteranen, Hans bedankt, het was top 

Wedstrijdverslagen zaterdag 19 mei 2018:

Blauw Geel Veteranen B - Boekel Sport: 15-0 (7-0):

Dat ik dit nog eens mocht meemaken had ik niet kunnen bedenken. Wellicht had de aankondiging dat ik ermee ga stoppen onze mannen vleugels gegeven. De opkomst was bij het B team weer uitstekend. Maar liefst 15 spelers hadden zich aangemeld. Boekel zat wat dunner in de reserves; we hadden aangeboden om eventueel wat mensen van ons team uit te lenen, maar Boekel verkoos het om met eigen krachten de wedstrijd te gaan beginnen. Onze mannen tikte lekker en na 1 minuut stond de een nul al op het bord. Dat wil niet altijd alles zeggen maar deze keer ging men in gestaag tempo door. De ene na de andere bal vloog er in. Waar wel gezegd moet worden dat niet altijd de eerste doelpoging tot succes leidde. Heel vaak ging de bal pas na de rebound in het net. Bij de rust stonden onze mannen riant met 7-0 voor. De tweede helft werden er 4 frisse krachten ingezet, Het begin liep even wat stroefjes, maar de motor kwam al weer snel op toeren, en Blauw Geel ging verder waar het de eerste helft mee eindigden. Ik ga niet alle doelpunten benoemen maar kort gezegd had Robbert Mols een 3 voudige hattrick, had Evert een vlammend schot, Alfred een bekeken lob, had ook Jeroen een hattrick, weliswaar geen zuivere, en pikte ook Tiny een doelpuntje uit de kluts mee. Eindresultaat 15-0. De verdediging stond als een huis onze keeper hield de nul, het middenveld zat vol beweging en onze voorhoede was sprankelend. Mannen, ik ben trots op jullie. 
Volgende week de laatste wedstrijd uit tegen FC Uden.

Coach Hans.