blauwgeel veteranen slide03

Week 20 2018

Beste Veteranen-leden,

Zoals eerder al aangekondigd vindt komende zaterdag onze jaarvergadering plaats. Graag nodigen wij jullie allemaal uit voor deze Algemene Leden Vergadering van de Veteranen Blauw Geel’38 op Zaterdag 19 mei a.s. De vergadering vindt plaats direct voorafgaand aan de geplande thuiswedstrijden van Veteranen-teams: aanvang 15.30 uur in de bespreekruimte van de kantine bij Blauw Geel

Mocht je nog een agendapunt willen toevoegen en/of stukken hebben die je wilt inbrengen, laat mij dit dan direct even weten aub. We rekenen op een grote opkomst, direct na de vergadering gevolgd door twee mooie thuiswedstrijden en na afloop vanzelfsprekend een fantastische “derde helft” in de kantine. Ben je verhinderd? Graag dan even een email aan Evert, mailadres 

Tot zaterdag!

Namens het bestuur van de Veteranen Blauw Geel ‘38, 
Evert Feijen
Secretaris

ALGEMENE LEDENVERGADERING

VETERANEN BLAUW GEEL’38

SEIZOEN 2017 - 2018

Datum:            Zaterdag 19 mei 2018

Plaats:             Bespreekruimte Blauw Geel’38 Kantine

Aanvang:         15:30 uur.

AGENDA:

 1. Opening
 2. Notulen vergadering 22 april 2017 + Financieel Overzicht 2016-2017 (zie bijlagen)
 3. Mededelingen
 4. Bestuur
  1. Aftredend: Toon van der Aa (wedstrijdsecretaris)
  2. Vacature…
 5. Ingekomen en uitgegane stukken
 6. Ledenmutaties
 7. Financieel Verslag 2017-2018 (wordt tijdens vergadering uitgereikt)
 8. Terugblik activiteiten seizoen 2017-2018:
  1. Rommelmarkt
  2. Kaartavonden
  3. 7x7 toernooi
  4. Jaarlijkse Veteranen Feestdag/-avond
  5. Nieuwjaarsbijeenkomst
 9. Competitie 2017-2018
  1. Resultaten/wetenswaardigheden Teams A en B
  2. Opkomst deelname bij trainingen en (met name uit-)wedstrijden 
 10. Vooruitblik activiteiten seizoen 2018-2019
 11. Rondvraag
 12. Sluiting 

 Wedstrijdverslag zaterdag 12 mei 2018

ASV - Blauw Geel Veteranen A:

Gisteren moesten we aantreden tegen ASV en gelukkig had Wilco 3 spelers kunnen regelen zodat we met 13 man konden vertrekken, vanaf de eerste minuut was het Blauw Geel wat het spel probeerde te maken en kregen we ook de nodige kansen die we in eerste instantie niet wisten te benutten maar ineens konden we toch twee scoren en leek er geen vuiltje aan de lucht totdat er via een prachtig afstandschot ineens de 1-2 op het bord stond en door een onoplettendheid aan onze zijde ook de 2-2.
Meteen hierna weer Blauw Geel die voor rust nog 2x kon scoren en na rust zelfs uit kon lopen naar 2-6, de doelpunten werden gemaakt door Wilco 2x, Rachid 2x, Selim en Manu.
Via wederom een afstandschot werd het nog 3-6, en toen kregen wij nog een strafschop en Wilco die al twee gescoord had wilde graag een hattrick maken zodat hij de bal mee naar huis kon nemen maar helaas werd de bal gestopt en kon hij een rondje geven.
Heniek, Rachid en Manu bedankt voor het invallen.

Coach Anton

DAW - Blauw Geel Veteranen B: 2-4 (0-3)

DAW uit; altijd weer een vraag hoe het gaat lopen. We zijn hier in het verleden ook wel eens met 9-1 klop weer naar Veghel gegaan. Vandaag hadden we een goed team op de mat staan. Twee gast spelers John Maessen en Jeroen Feenstra kwamen ons vandaag versterken, mogelijk nieuwe leden voor het volgend jaar. We begonnen de wedstrijd zeer sterk, goed tikken resulteerde al binnen een minuut in een 0-1 voorsprong, door een doelpunt van Jeroen.Dus je zou verwachten dat we dit door konden trekken voor het verdere verloop van de match. En daar leek het ook wel op, in de 9de minuut scoorde Robbert de 0-2. En in de 22 ste minuut was het wederom Robbert die op aangeven van Tiny de 0-3 scoorde. Onze mannen kregen eenvoudig weg veel ruimte om te tikken, en dat hadden de spelers van DAW ook door. Na de rust werd het een stuk moeilijker. De spelers van DAW zaten er dichter op en gaven minder ruimte voor ons spel. Dit resulteerde al snel in de eerste tegentreffer in de 43ste minuut, door een knappe lob werd Ralf omspeeld. 4 minuten later werd de stand door een afstandsschot op 2-3 gebracht. Het zal ons toch niet gebeuren hier in Schaiijk. Evert vermelde nog even aan zijn medespelers:" We gaan hier niet verliezen". Maar het spel van de eerste helft zagen we niet meer in het tweede gedeelte, het was rommelig met vaak de verkeerde, te moeilijke keuzes. Toch wisten we in de 61 ste minuut de 2-4 te scoren wat tevens ook de eind uitslag was.

Volgende week thuis tegen Boekel sport
Vooraf hebben we om 15:30 de algemene leden vergadering, graag alle aanwezig zijn. 

Tot zaterdag,
Coach Hans