blauwgeel veteranen slide03

Week 18 2018

Wedstrijdverslag Volkel - Blauw Geel Veteranen B: 2-3 (1-1)
Zaterdag 28 april 2018

Een wedstrijd was afgezegd door de tegenstander, dus bleef 1 wedstrijd over. Met pijn en moeite bleven er 11 spelers over die zich opgaven om mee te doen?????????? Ivo, zoon van, is nog meegegaan om in ieder geval een reserve te hebben.
De wedstrijd:
De eerste 15 minuten gingen gelijk op. Beide teams creëerden wat kansen maar t bleef 0-0 tot minuut 15. Uit een dubieuze vrije trap scoorde Volkel. Meteen daarna kregen we een open kans maar Selim raakte de paal. Daarna ging het spel op en neer met kansen aan beide kanten. Het ontbrak bij ons aan de zuivere passen. Veel onnodig balverlies. 3 Minuten voor het rustsignaal speelde Selim zich goed vrij maar trof de lat en de rebound van Evert werd goed gestopt door de keeper. In de laatste seconde konden we toch nog scoren uit een corner. Het was Eric die met een kopbal zorgde voor een ruststand van 1-1. Dit zorgde in de rust voor een extra stimulans en we kwamen zeer gretig uit het kleedlokaal.
We begonnen overweldigend. Na 4 minuten was de stand 1-3. Eerst was het Jeroen die uit een pass vanSelim scoorde en daarna was het Selim die uit een prima aanval hard binnenschoot. Dan denk je nu gaan we doordrukken, zeker omdat na 15 minuten Volkel met 10 man stond. Echter het werd chaotischer, beslissende passen bleven uit en kansjes werden om zeep geholpen. Patrick kreeg nog een publiekswissel, ik denk dat hij dat wel waardeerde. Maar misschien wel daardoor werd de 2e helft er niet beter op. Volkel kon zelfs nog een keer scoren uit n vrije trap. Wat valt er nog te zeggen: Ivo-Maarten-Selim-Patrick bedankt voor jullie hulp aan het B-team. Selim wil nog opmerken dat hij fijn heeft gevoetbald.
De leider trots is op het resultaat maar er meer had ingezeten. Tot slot dat het triest is dat van de 42 mogelijke spelers er maar 11 spelers mee kunnen doen. We zijn maar “ veteranen” maar als je jezelf opgeeft als actieve speler, pak dan je verantwoordelijkheid op de zaterdag.
Investeer 2 uurtjes om lekker een potje te voetballen.

Tot volgende week,
Coach Kees.