blauwgeel veteranen slide03

Week 48 2017

Beste Veteranen-leden,

Ongetwijfeld hebben jullie allemaal al gehoord dat de Kuussegatse Boerenbruiloft 2018 een hoog Veteranengehalte krijgt! Tijdens de eerste Hofzittingsavond van CV de Kuussegatters zijn namelijk Toon Vervoort en Ellen van Duijnhoven als het nieuwe Boerenbruidspaar onthuld. Wilco en Yvonne van Beljouw zijn hun getuigen. Bekende namen en gezichten binnen onze Veteranenfamilie. Meer info kun je vinden op http://www.kuussegatters.nl/nieuws/boerenbruidspaar-2018-toon-en-ellen/ Carnavalsdinsdag 13 februari 2018 is de dag van de Boerenbruiloft, met “alles d’r op en d’r aan”. Het Boerenbruidspaar wordt ondanks meer of minder bezwaren in de “onecht verbonden”. Vanaf 09.30 uur is iedereen welkom in het Oude Raadhuis op de Markt in Veghel. Om 10.30 uur vertrekt het gezelschap dan samen met het jeugdboerenbruidspaar en getuigen in optocht naar de Koekbouw waar het bruiloftsfeest wordt voortgezet.

Het zou natuurlijk leuk zijn om met zoveel mogelijk Veteranen bij de Boerenbruiloft aanwezig te zijn! Goed nieuws: dat kan! Ted Ruijs heeft al contact opgenomen met de organisatie en een (stam)tafel gereserveerd voor alle Veteranen die zich aanmelden voor dit ludieke festijn. Helemaal gratis is het niet (kaartje kost ongeveer € 12,50), maar het is zeker “veul waar vur oew geld”, incl. ontbijtje, diverse borrels, soep, etc. Gewoon erbij zijn dus, gezellig!!!

De plaatsen zijn beperkt, wees er snel bij.

Opgeven kan, graag vóór 3 december a.s. bij Ted via e-mail  of mobiel 06-51424120. Ted zal ook het verdere regelwerk voor zijn rekening nemen: Ted, bedankt!  

We hopen op veel aanmeldingen voor deze gezellige ochtend en middag.

Namens het bestuur van de Veteranen Blauw Geel ‘38,

Evert Feijen

Secretaris

http://www.blauwgeel.nl/website/wp-content/themes/blauwgeel/img/logo_blg.jpg

 

Wedstrijdverslagen

Zaterdag 25 november

Blauw Geel Veteranen B - FC Uden 4-4 (2-1):

Gisteren tegen Fc Uden was het de wedstrijd van de gemiste kansen, als we de helft van onze kansen gemaakt zouden hebben dan nog hadden we dubbele cijfers kunnen halen, maar we konden onze kansen helaas niet verzilveren. We begonnen tegen 10 man , later kwam er bij hun nog iemand bij maar we waren vanaf het begin de bovenliggende partij en kwamen door er prachtig doelpunt van Jeroen op een 1-0 voorsprong en hadden kansen op meer, maar uit een van hun schaarse aanvallen viel uit het niets de 1-1. Na de rust kwamen we snel op een 3-1 voorsprong en leek er geen vuiltje aan de lucht maar door twee onmogelijke goals werd het toch weer 3-3 en moesten we weer aan de bak om de overwinning binnen te halen, dit leek 5 minuten voor tijd toch te lukken doordat Selim na een goede actie van Aniel de 4-3 kon scoren. Toch kwam Fc Uden weer op gelijke hoogte omdat een voor voorzet bedoelde bal zo de goal inviel. Dus helaas in onze laatste wedstrijd voor de winterstop geen overwinning.
Alle gastspelers bedankt voor het invallen.

Coach Anton