blauwgeel veteranen slide03

week 45 2017

Wedstrijdverslagen:
Zaterdag 4 november 2017
 
ELI - Blauw Geel Veteranen A 5-5 (4-1):
Vandaag stond de wedstrijd tegen ELI op t programma. We vertrokken met 16 spelers richting Lieshout. Jan Verhallen wilde wel wisselen omdat we veel spelers hadden zodat Ralf in de goal stond. Het was een wedstrijd met 2 gezichten. De eerste helft was rond uit slecht, met fouten waardoor tegen doelpunten vielen met slechte mandekking, verkeerd afspelen en kansen niet benutten. Daarnaast ook nog allerlei discussies naar spelers en scheids.
Kortom een 4-1 achterstand. Met goede moed, we waren zeker niet de mindere ploeg, De tweede helft begonnen. We lieten dan ook zien dat de tekortkomingen in de eerste helft een hopelijk eenmalige gebeurtenis was. Door inzet, samenspel en positieve spirit konden we de achterstand ombuigen tot een 4-5 voorsprong. Uit een zeldzame kans kon ELI de eindstand op 5-5 brengen. Als we zo voetballen als de tweede helft dan kunnen we nog mooie resultaten tegemoet zien.
 
Toch tevreden coach Kees
 
UDI'19 - Blauw Geel Veteranen B 2-2 (1-1):
Gisteren moesten we met het B team naar Udi toe, altijd een lastige wedstrijd dus we wisten dat we aan de bak moesten. De wedstrijd ging gelijk op alleen we hadden de pech dat na een kwartier Danny al geblesseerd uitviel en dat ook Patrick last kreeg van een blessure maar toch op halve kracht door moest. Dezelfde Patrick kon na goed voorbereidend werk van Robbert de 0-1 op het bord zetten, helaas konden we hiervan niet langs genieten want Udi scoorde meteen de 1-1. Na rust wederom een gelijk opgaande wedstrijd met kansen voor beide teams maar deze werden niet benut totdat Arno van 20 meter verwoestend uithaalde en de 1-2 scoorde. We hadden nu al meer spelers die op hun tandvlees liepen maar op karakter probeerden we de overwinning binnen te halen maar helaas twee minuten voor tijd probeerde Stephan een voorzet weg te werken maar belandde de bal via de paal in de goal dus eindstand 2-2. Heren complimenten voor deze wedstrijd goed voetbal en op karakter de wedstrijd uitgevoetbald.
Coach Anton