blauwgeel veteranen slide03

Week 42 2017

Wedstrijdverslagen:

Blauw Geel Veteranen A - Keldonk: 9-4 (3-4)

Een handbal stand zou je zeggen, en een makkie zou je gezien de stand verwachten. Maar het begin was er totaal niet na. De Keldonkse veteranen zaten er vanaf het begin fel op. Onze mannen stonden te ver van de tegenstander af en wisten niet de paar bepalende spelers van Keldonk uit te schakelen. Zo gebeurde het dus dat Blauw Geel na 8 minuten al met 0-3 achter stond. Ja sommige ballen vielen ook wel toevallig voor de voeten van een Keldonkse aanvaller maar toch. Na een kwartier hadden we het spel beter onder controle en konden we de eerste treffer aantekenen en 5 minuten later de 2-3 scoren. Het team ging beter draaien maar we hadden op sommige momenten nog steeds moeite met no. 4 en no. 10 van Keldonk. In de 22ste minuut scoorde Keldonk dan ook de 2-4. Vijf minuten voor rust scoorde Jeroen de 3-4. In de pauze nog maar eens geanalyseerd waar onze kansen lagen en met wat omzettingen gingen we opnieuw de wei in. Al na 4 minuten wist Jeroen de gelijkmaker te scoren. Erop en erover, was het devies. Niet veel later scoorde Robbert zijn derde treffer en 2 minuten daarna zijn 4e. Het spel werd op dit moment duidelijk door Blauw Geel gecontroleerd. Sommige duels waren fel maar het was niet onvriendelijk. 10 minuten voor tijd kwamen twee duellerende spelers in contact met onze scheids Theo, die een pijnlijke val maakte en de wedstrijd door te veel pijn aan zijn schouderblad niet kon uitfluiten. Jan Gooijaarts was zo vriendelijk om het fluitje voor de laatste minuten over te nemen. In de 62 ste minuut zag het scherpe oog van Ralf dat de keeper redelijk ver uit zijn goal stond en scoorde hij met een uitgekiend lobje de 7-4. Vervolgens zorgde een hard en geplaatst schot van Evert voor de 8-4 en Robbert maakte het feestje compleet door met zijn 5e treffer de score op het spreekwoordelijke scorebord op 9-4 te zetten. Na de eerste tien minuten had niemand deze eindstand kunnen bedenken.

Volgende week heeft het A team geen wedstrijd.
Coach Hans

Blauw Geel Veteranen B - Prinses Irene 2-4 (1-2):

Gisteren moesten we het opnemen tegen de veteranen van Prinses Irene een nieuwe tegenstander die dit jaar voor het eerst met een veteranenteam gestart zijn. Het was een gelijk opgaande wedstrijd waarin Prinses Irene op een 0-2 voorsprong kwam maar waar wij ook wel onze kansen kregen maar deze niet wisten af te maken mede door de goede keeper van hun.
Voor de rust kon onze gastspeler Danny toch de 1-2 binnenschieten wat tevens de ruststand was. Na de rust hetzelfde spelbeeld en al spoedig kon Danny de 2-2 maken. Na een uitval van Prinses Irene kopte onze Riny de bal prachtig in de kruising, helaas was het onze eigen goal, hierna gingen we op jacht na de gelijkmaker maar na wederom een uitval kon men de eindstand van 2-4 op het bord zetten.
Een beetje geflatteerde uitslag aangezien wij onze kansen niet afmaakten. John en Danny bedankt voor het invallen.

Coach Anton