blauwgeel veteranen slide03

Week 33 2017

Beste Veteranen Blauw Geel '38, 

u heeft nog 1 week om zich op te geven voor de Veteranen dag welke gehouden wordt op zaterdag 2 september. De inschrijving sluit zondag 20 augustus, omdat de bestellingen voor het eten eruit moet ivm het aantal personen. Wilt u nog deelnemen laat dat dan van de week nog weten, mocht u niet aanwezig zijn dan zou ik het ook prettig vinden als u dat even laat weten.

B.v.d.

De organisatie Veteranen dag

 

!!!!!!!!!!!!Beste Veteranen Blauw Geel'38!!!!!!!!!!,
OPGELET, LEZEN AUB
het nieuwe seizoen start 2 september met de veteranendag en de eerste twee uit-wedstrijdenvan het seizoen 2017-2018 staan gepland op zaterdag 9 september, respectievelijk tegen Rhode en vv Venhorst. De indeling van de teams zijn bekend, er zijn wat veteranen gestopt waaronder ik zelf, Dries van Liempt, Erwin de Groot, Jan Ketelaars (voor 1 jaar) maar het positieve nieuws, we hebben 8 nieuwe, jongere veteranen er bij gekregen. Het is mooi om te zien dat onze Blauw Geel'38 senioren ook de weg weten te vinden naar de veteranen afdeling en zo verjonging aanbrengen binnen de veteranen club. Hun lopend vermogen zal het voetbal zeker ten goede komen en vanaf deze plaats wens ik de nieuwelingen alvast een sportief en plezierig seizoen toe ????.
Team A onder leiding van Hans van Doornmalen:
Jan Verhallen, Wilco van Beljouw, Jeroen Boks, Cees van de Boogaart, John van de Donk, Lucien van Druten, Chris Elbers, Evert Feijen, Aniel Gajadhar, Erik de Groot, Wim Holthuizen, John Janssen, Youssef Laarroussi, Maurice van der Lee, Robbert Mols, Marc Nouwen, Tiny vd Sanden, Ralf Semmler, Joris van de Tillart, Alfred v Uden, Barry Verhallen, Danny Verstegen, Robert Wallet, Pierre van Wanrooij.
Team B onder leiding van Anton Schilders:
Kees Hillebrand, Turgut Arslan, Selim Aydin, Rene Barten, Peter Bijvelds, Toin Bos, Fried Brekelmans, Robbert vd Broek, Lucien van Druten, Rob vd Heuvel, Ferry Janse, Stephan Joosten, Arno Joosten, Ferdi Kroeze, Maarten Lunenburg, Jaco Olrichs, Taner Proyaz, Frank Pulles, Eric Severein, Wilco van de Veerdonk, Peter Vermaas, Rien van Zutven.
Mocht je naam er niet bij staan dan hoor ik het graag cq kun je contact opnemen met het secretariaat veteranen Blauw Geel'38:
TRAININGEN:
Hiernaast om weer wedstrijdfit te worden starten ook de trainingen weer. De Blauw Geel'38 Veteranen gaan van start op donderdag 31 augustus 2017 om 20.00 uur. De donderdag van 20.00 - 21.00 uur is het standaard trainingsuur van de Veteranen. Tip voor de nieuwelingen, mocht je wekelijks mee willen trainen, vraag dan of Fried Brekelmans je toe wil voegen aan de trainingsgroep bg app. Daar wordt donderdags op gecommuniceerd wie er komen of als er ivm weer (afgelasting velden) of clubwedstrijden niet getraind kan worden.
WEBSITE:
Als laatste zou ik, zoals vermeld in een FB bericht, als gevolg van het stoppen van het zaalvoetbal team Leo Rijkers Naaimachines de Veteranen website nog aanpassen. Ik werd aangenaam verrast doordat Adri de Bekker regelmatig de website en Facebook pagina leest en dat werk al voor mij gedaan had, Adri bedankt, goed bezig ????. Op de informatie page is te zien dat hierop de indeling van de teams ook al aangepast is en dat het team van Hans van Doornmalen start als team A en het team van Anton Schilders als het B team. Op de helft van het seizoen worden de teams weer omgedraaid, A wordt B en B wordt A. De reden hiervan is dat je gedurende het seizoen tegen al onze tegenstanders 1x speelt. Doordat de teams hier en daar gewijzigd zijn wil ik Peter Kuijpers weer vragen of hij voor ons weer twee elftal foto's wil maken aangezien de huidige niet meer representatief zijn. Ik ga kijken of 16 of 30 september bij de thuis wedstrijden Peter in de mogelijkheid is om even wat foto's te schieten. Mocht het lukken zal ik de coaches hierover informeren zodat zij kunnen proberen zoveel mogelijk spelers aanwezig te laten zijn.
 
Alvast een Prettig en Sportief seizoen toegewenst namens
het Blauw Geel'38/Jumbo Veteranen Bestuur.
 
Webmaster
Milco Schroevers