blauwgeel veteranen slide03

Week 17 2017

!!!OPGELET Veteranen Blauw Geel'38 TEAM A!!!

De wedstrijd van komende zaterdag 29 april tegen Gemert is afgelast aangezien onze tegenstander niet voldoende spelers op de been kan brengen. Het kan zijn dat ons andere team B nog wat spelers kan gebruiken maar dat zal gecommuniceerd worden via WhatsApp.

 

Wedstrijdverslagen:

Veteranen Blauw Geel team B – FC Uden 2-2 (2-1):
Vanaf het begin namen we het initiatief en speelden de bal goed rond maar mistte vandaag de diepgang. Na 9 minuten konden we de score toch openen. Joris scoorde na een mooi opgezette aanval en een prima voorzet van Maurice. Echter Uden kwam bijna meteen d.m.v. een afstandsschot op 1-1. Blauw geel was meer in balbezit en speelde goed rond. Af en toe konden we gevaarlijk worden maar we mistte de snelheid voorin, de snelheid kon alleen van Joris komen maar er mag gezegd worden dat John v.d. D zich kapot sjouwde. Na 20 minuten speeltijd werd er een aanval op rechts opgezet met een prima voorzet van Erik die John v.d. D. prima controleerde en de bal in de bovenhoek plaatste, 2-1. Uden had 4 veteranen bij, waarvan er 3 wisselde en zagen we een team tegen ons van gemiddeld ongeveer 27 jaar, als het niet jonger was. Wij produceerden nog wel wat kansen, onder andere een schot van John v.d.D die uit de bovenhoek werd geplukt. Uiteindelijk kon Uden nog wel de 2-2 aantekenen. Hun snelheid ging niet achteruit en hun fanatisme ook niet maar wij konden goed standhouden.
Prima resultaat tegen een team dat niet voetballend beter was maar wel wat snelheid en conditie betreft, maar dat lijkt me logisch als je gemiddeld 25 jaar jonger bent.
Coach kees