blauwgeel veteranen slide03

Week 10 2017

Wedstrijdverslagen:

RKPVV - Veteranen Blauw Geel Team A 3-3 (0-2):
Gisteren werd onder prachtige omstandigheden de wedstrijd tussen RKPVV en Veteranen A gespeeld, het werd een wedstrijd met twee 
verschillende helften. De eerste helft domineerde wij en konden we van al onze kansen er twee benutten waarvan 1 uit een terecht gegeven strafschop, ruststand 0-2 en niks aan de hand, de tweede helft starten we nog redelijk en kregen we nog twee goede kansen op de 0-3 alleen ook deze werden om zeep geholpen. RKPVV ging iets meer druk zetten en kwamen er steeds gevaarlijker uit en dit resulteerde dat de stand binnen 10 minuten 3-2 was, hierna pakten we toch weer het initiatief en konden we toch de 3-3 maken en zelfs ook nog de 3-4 maar deze werd alsnog afgekeurd wegens buitenspel. Ondanks dat we deze wedstrijd hadden moeten winnen toch lekker gevoetbald en naderhand in de ouderwetse maar gezellige kantine nog even lekker nagepraat.

Coach Anton.

Avanti - Veteranen Blauw Geel Team B 2-3 (0-1):
Uit tegen Avanti is altijd moeilijk. In het verleden hebben we daar ongelofelijk klop gekregen en moesten we naar huis met 1-9. Dus we waren op onze hoede. Bij Avanti, vele bekende gezichten die al jaren met het team meedraaien. Zoals gewoonlijk begon Avanti fel aan de wedstrijd. Een paar snelle mids en aanvallers zette onze verdedigers direct goed onder druk. Maar zoals gezegd we waren daarop voorbereid. In de loop van de eerste helft werd Blauw Geel steeds sterker en wisten we elkaar steeds beter te vinden. Het combinatiespel liep goed. In de 17de minuut kwam Eric via links op en gaf een perfecte voorzet op Robbert die de 0-1 inkopte. Dit zou tevens ook de ruststand zijn. Tijdens de rust werd Chris voor Joris gewisseld. Avanti had tegen maatregelen genomen met 3 nieuwe gezichten. De mannen uit Schijndel zaten er nu veel dichter op en maakte zo ons combinatiespel onmogelijk, het tempo lag ook veel hoger nu. Een snel genomen vrije trap zorgde in de 44ste minuut voor de gelijkmaker. En niet veel later was het een afstandsschot van Avanti die onze keeper verraste en de 2-1 op het scorebord plaatste. Evert werd in het spel gebracht en langzaam maar zeker kreeg Blauw Geel weer de regie in handen. In de 55 ste minuut wist Robbert wederom te scoren en was het 2-2. 4 minuten voor tijd kwam Robbert vrij voor de keeper en omspeelde deze handig, Blauw Geel had weer de leiding. De scheids liet nog een paar minuutjes extra doorspelen maar de mannen van Avanti konden niet meer langszij komen. Met een 3-2 overwinning gingen we weer terug naar dat ander deel van Meierij stad, Veghel.

Volgende week DAW thuis

Coach Hans