blauwgeel veteranen slide03

Week 8 2017

Heren,

de winterstop zit er weer bijna op, zaterdag 18 februari de laatste mix wedstrijd tegen Rhode. Volgend weekend carnaval en de week erop, zaterdag 4 maart  gaat onze veteranen competie alweer van start. Tevens wisselen de veteranen teams dus het team van coach Hans wordt het Veteranen BG team B en het team van coach Anton wordt het Veteranen BG team A. Ook switchen de keepers "Jan" van team.

Tevens vraag ik jullie aandacht voor de veteranen kaartavonden. Door een tekort aan prijsjes voor de kaartavonden waren we genoodzaakt om een deel van de opbrengst rechtstreeks te gebruiken voor aanschaf van prijsjes. Dit gaat ten kosten van de totale opbrengst en komt uiteindelijk niet ten goede voor sociale activiteiten van de veteranenafdeling. We hebben nog 3 kaartavonden te gaan, 21 februari, 7 en 21 maart. Hierbij doe ik een oproep aan de veteranen om nog wat prijsjes aan te leveren om zo toch nog een mooie kaart opbrengst  te genereren anders zijn we genoodzaakt om prijsjes voor de laatste 3 kaartavonden aan te schaffen van de kaartopbrengst.

 

De veteranen feest commissie 2017 is bij elkaar geweest en hebben al wat ideeen uitgewerkt. De feestlocatie is gereserveerd en we hopen dat het weer ons gunstig gezind is zodat we er weer een gezellige dag van kunnen maken. De datum kunt u al vast leggen in uw agenda cq mobiele telefoon want dat is zaterdag 2 september 2017. We zijn voornemens om de uitnodigingen voor de zomer te verspreiden.

Dit is het even voor nu, morgen succes tegen Rhode en een ieder die carnaval gaat vieren alvast een hele gezellige, plezierige carnaval.

Milco.