blauwgeel veteranen slide03

Week 1 2017

Beste Veteranen,

Zaterdag 7 januari a.s. is het weer zover: onze inmiddels traditionele Nieuwjaars Winteractiviteit.

Wij nodigen jullie van harte uit om hieraan deel te nemen, uiteraard liefst samen met je partner en/of kinderen. Omdat tradities nu eenmaal niet voor niets tradities zijn, gaan we onder leiding van Ted ook dit jaar weer wandelen in het Veghelse. Bovendien zorgt Ted onderweg voor de nodige ”sapjes” en versnaperingen om de inwendige mens te versterken. Trek je wandelschoenen aan en zorg voor (sportieve) warme kleding, een en ander afhankelijk van het weer natuurlijk.

We verwachten jullie om 13.00 uur in de Blauw Geel Kantine waar we na een kopje koffie rond 13.30 uur van start zullen gaan. Na de wandeltocht gaan we in de kantine verder met diverse hapjes en drankjes om nog gezellig te toosten op het nieuwe jaar. De hapjes worden dit jaar “hand made” samengesteld door onze eigen veteranenkoks Hans, Wilco, Alfred en Angel: een primeur!

Vanzelfsprekend gaan we weer strijden om onze inmiddels fameuze “KRAT-VAN-DE-LAT”-trofee die afgelopen jaar werd gewonnen door Aniel. Hilariteit gegarandeerd!

Er wordt voor elk veteranen-lid een aantal consumptiebonnen verstrekt; tevens is er weer een loterij waarvoor je op de dag zelf loten kunt aanschaffen. Ook voor de kinderen zullen we weer wat leuke activiteiten organiseren: van harte welkom uiteraard.

Laat aub uiterlijk 31 december a.s. weten of je wilt deelnemen, met opgave van het aantal volwassenen (vanaf 15 jaar) en/of kinderen tot 15 jaar, zodat wij een inschatting kunnen maken wat we moeten inkopen voor die dag. Een mailtje of telefoontje naar Alfred is voldoende: 06-51318506 of

Aan deze geweldig gezellige activiteit/middag zijn verder geen kosten verbonden!

Wij wensen jullie alvast hele fijne feestdagen toe en hopen jullie allemaal te ontmoeten op zaterdag 7 januari 2017.

Bestuur  Veteranen Blauw Geel’38