blauwgeel veteranen slide03

Week 45 2016

ASV - Veteranen Blauw Geel team A 3-1 (1-1):
Vandaag de thuiswedstrijd omgezet naar een uitwedstrijd tegen ASV. Van beide partijen een voorzichtig begin waarbij wij het beste van het spel hadden. Echter de eerste bal op goal betekende de 0-1. Daarna kregen we wat kansen via de snelheid van Joris en Robbert. Uit een dieptepass van Robbert kon Joris de bal langs de keeper binnen schuiven in de 20ste minuut. Dat was tevens de ruststand. Of het nu aan het koude weer lag weet ik niet, maar we brachten niet wat we normaal laten zien. Het bleef rommelig en ASV speelde het spelletje beter. In de 15e min scoorde ASV de 2-1 op n gelukkige manier. Na de goal konden we wat meer druk zetten en kregen we wat meer kansen. Uit n goede voorzet schoot Barry mooi in maar de keeper kon de bal net corner tikken. Dit was niet onze wedstrijd, ASV bleef beter voetballen en kon uit een aanval nog de 3-1 scoren. Gauw vergeten.

Veteranen Blauw Geel team B - SCMH 3-1 (1-0):
Eindelijk een overwinning voor het veteranen B team, het zat er de laatste weken al aan te komen maar eindelijk was het zover, na een goede wedstrijd werd SCHM met een 3-1 nederlaag terug naar Mariaheide gestuurd. 
We lieten vanaf het begin de bal goed rondgaan en dat bracht ook enkele kansen maar die werden niet benut, na een schitterende vrije van Frank reageerde Robbert attent en stond de 1-0 op het scorebord, dit was tevens de ruststand. Na rust hetzelfde spelbeeld en een goed voetballend Blauw Geel en toch kon SCHM uit 1 van de schaarse tegenaanvallen de gelijkmaker scoren, Blauw Geel liet zich echter niet van de wijs brengen en kwam via een afstandsschot van Robbert wederom op voorsprong en toen Arno ook nog de 3-1 op het scorebord zette was de wedstrijd gespeeld.