blauwgeel veteranen slide03

Week 44 2016

Boerdonk - Veteranen Blauw Geel team A 1-8 (0-3):
van Robbert was Joris alert en tikte de bal goed binnen. Onze druk hield aan en Jeroen Boks werd in de elfde minuut diep gestuurd uit een pass van Robbert en scoorde koeltjes de 0-2. In de 18e minuut was het weer raak. Na een goed opgezette aanval gaf Ralf een pass naar Robbert die in de 16 meter wegdraaide en de bal mooi binnenschoot. Daarna werden we wat slordiger en was de ruststand bereikt. Na een aftastend begin in de eerste 5 minuten scoorde Joris na 8 minuten van dichtbij de 0-4 uit een hoekschop. Boerdonk gaf daarna wat meer druk maar zonder gevaarlijk te worden. Uit een korte hoekschop gaf Jeroen een splijtende plaats die Joris bij de tweede paal binnenschoot, 0-5 in de 53ste minuut. Wij bleven gevaarlijk met goed spel maar een counter van Boerdonk werd goed uitgespeeld, 1-5. In de 63ste minuut scoorde Good Old Tedje de 1-6 uit een voorzet van Joris. Zoals Pierre al zei, Tedje is back. Ook Ralf mocht een doelpunt meepikken. Uit een prima actie van hem haalde hij verwoestend uit, 1-7. Wij bleven prima voetballen en creeerden nog veel kansen. De 1-8 werd door Robbert vanaf 13 meter snoeihard ingeschoten. Mannen deze coach is zeer tevreden en Hans zal trots zijn op jullie. Jeroen boks bedankt voor je hulp.

Boekel Sport - Veteranen Blauw Geel team B  3-1 (1-1):
Vandaag uit tegen Boekel kwam een oude voetbal wijsheid weer eens uit als je zelf de kansen niet maakt dan scoort de tegenstander. Blauw Geel nam vanaf het begin het initiatief en met goed voetbal werd Boekel teruggedrongen maar uit een van de spaarzame tegen aanvallen werd het toch 1 - 0, Blauw Geel ging gewoon door met goed voetballen en kon Arno spoedig de gelijkmaker aantekenen, daarna kreeg Blauw Geel alleen in de eerste helft nog zeker vijf kansen die of door de goede k
eeper van Boekel of door nonchalance geen doelpunt werden. Ruststand 1 - 1. Ook de tweede helft ging Blauw Geel weer verder met kansen missen, zelfs een strafschop werd niet benut en dan komt die oude voetbal wijsheid weer om de hoek uit de weinige tegen aanvallen kom Boekel twee keer scoren. Een volkomen onverdiende nederlaag waarin we wel lekker en goed gevoetbald hebben maar weer geen overwinning.