blauwgeel veteranen slide03

Week 43 2016

Blauw Geel veteranen A&B - Gemert: 2-5 (1-4)

Odiliapeel had afgebeld ivm te weinig spelers. Team B zou in dat geval wederom niet spelen, wat beide coaches jammer vonden. Dus werd er voor de aanvang van de wedstrijd besloten dat team A de eerste helft tegen Gemert zou spelen en team B de tweede helft. Met de euforie van de laatste 5 gewonnen matches nog in het hoofd begon team A de wedstrijd. Het begin zag er goed uit, in de 10de minuut kwam Joris vrij voor de keeper en scoorde de 1-0. Nog geen minuut later maakte Gemert echter al de gelijkmaker door een vlammend schot vanaf 20 meter. Niet veel later was het wederom een schot van afstand die voor Gemert de 1-2 neerzette. Wat we de afgelopen weken steeds zo goed deden liep vandaag totaal niet. Men kon gerust zeggen dat team A vandaag een collectieve off-day had. Met nog twee doelpunten van Gemertse zijde ging team A met een 1-4 achterstand douchen. Team B nam de strijd over. Het liep bij team B een stuk beter, wat meer georganiseerd, geen gekke passes, gewoon de bal het werk laten doen. Toch kon niet worden voorkomen dat in de 52ste minuut Gemert wederom scoorde. Nog geen minuut later kon Robbert Mols met een afstand schot de 2-5 scoren. En net voordat Frank gewisseld werd kopte hij nog even de 3-5 erin. Gemert liet Blauw Geel niet verder komen. De mannen tikte kundig de wedstrijd naar de 70ste minuut. In helften bekeken heeft team A met 1-4 verloren en team B met 2-1 gewonnen. Waarbij gezegd moet worden dat Robbert wel van team A is. Des al niet te min moest Blauw Geel vandaag de meerdere erkennen in de veteranen van Gemert.
Volgende week speelt team A uit tegen Boerdonk.
Team B speelt uit tegen Boekel. 

De coach van team A zit de komende twee weken onder water. Succes mannen.

Hans

Zaterdag 29 oktober de 3de helft:

Afgelopen zaterdag 29 oktober, na de thuiswedstrijd tegen Gemert, heeft onze BG'38 Veteraan Kees Hillebrand nog wat plaatjes geschoten. Check de Veteranen Blauw Geel '38 Facebook pagina: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1226472084094211&id=365853116822783

Veteranen Kaartavonden gaan weer van start:

Met ingang van dinsdag 1 november gaan we weer van start met de eerste van tien veteranen kaartavonden Jokeren en Rikken. We nodigen hierbij de kaarters van harte uit om hier weer met grote getalen aanwezig te zijn. De veteranen roep ik bij dezen op om ons weer te voorzien van de prijsjes cq te steunen met een financiele injectie waar wij dan prijsjes voor aanschaffen voor de kaartavonden.

Wij hebben er weer zin in, tot dinsdag 1 november bij de eerste kaartavond.

Anton & Milco