blauwgeel veteranen slide03

WEEK 37 2016

Veteranen Blauw Geel'38 A – ELI 4 – 0

Met een degelijke 4-0 overwinning op ELI werd de goede seizoenstart van vorige week voortgezet. Werd er nu maar een officiële stand bijgehouden van onze competitie!!! Dan zouden we na twee wedstrijden met de volle winst en een doelsaldo van 10-2 ongetwijfeld bovenaan staan. Alleen het idee al is wel lekker!

De animo en spirit om erbij te zijn is groot, maar liefst 16 spelers hadden zich aangemeld bij coach Hans. Er werd dus flink gewisseld in deze wedstrijd om iedereen de gelegenheid te geven tenminste 1 helft te kunnen voetballen. De mannen van de Eerste Lieshoutse I.V.C.B.-ers (ik zou de betekenis niet verder gaan opzoeken…) werden vakkundig verslagen. Het wedstrijdbeeld was eentonig: BlauwGeel viel aan en ELI probeerde te redden wat er te redden viel.

En zo gebeurde het dat onze Ersatztorhüter Ralf Semmmmmmler de 0 op het scorebord wist te houden. En daar moest natuurlijk in de Groepsapp fijntjes aan worden herinnerd. Doelman Jan K. laat zich dan vanzelfsprekend niet onbetuigd en wist te vertellen dat met ‘een echte keeper in de basis, het elftal gedisciplineerd en vol vertrouwen’ zou hebben gespeeld en ongetwijfeld tenminste 6 keer zou hebben gescoord!

Hoe dan ook Ralf hield de 0 en dat mag/moet in het verslag! De enige keer dat hij in de 1e helft moest optreden was bij een even onverwacht als ludiek overstapje van Wilco, waardoor de sierlijke spits van ELI alsnog bijna kon scoren. In de tussentijd stond de 2-0 op het scorebord na twee goede aanvallen en doelpunten van Joris en (alweer, laat ‘m maar los…topscorer) John.

In de tweede helft een ongewijzigd beeld, de Blauw-Gelen vielen aan en met maar liefst 2 doelpunten liet Tiny zien de concurrentie in de spits prima aan te kunnen. Met name het tweede doelpunt was een echte ‘spitsengoal’: 4-0. Aan de andere zijde wist ELI nauwelijks gevaarlijk te worden, behalve dan wellicht bij een schot uit de draai van Arno Joosten. Arno wie??? Jazeker, onze eigen Arno was zo sportief om de elf van ELI in de tweede helft te completeren, maar zelfs dat mocht niet baten.

Zo is alles weer op zijn plaats. Coach Hans laat zien ook te kunnen winnen en Pierre draagt de aanvoerdersband weer alsof hij nooit is weggeweest. Nou moet alleen doelman Jan K. zich nog terugknokken in de basiself….

Evert.