blauwgeel veteranen slide03

WEEK 35 2016

03-09-2016
De puntjes op de i zetten.
Dat is het motto van de wekelijkse bijeenkomsten van het bestuur en de vertegenwoordigers van de werkgroepjes.
Een compliment is zeker op zijn plaats als wij kijken naar het resultaat van de groepen wat zaterdag zal leiden tot een mooie feestdag voor jong en oud.
De puntjes op de i worden niet alleen op de dag zelf gezet maar ook in de voorbereiding.
Aanstaande vrijdag 02-09-2016 zal er s' ochtends een begin gemaakt worden met de aankleding van het sportpark vanaf het begin van het sportpark tot aan het voetbalveld. Ook op deze dag zal de kantine een metamorfose krijgen.
Alvast vooruitkijkend naar de dag, een opsomming van alle activiteiten:
12.00 - 15.00: allerlei activiteiten voor de jeugd. Er zal een clown zijn, die met ballonnen de leukste dingen maakt.
Een professionele visagiste voor de schmink activiteiten en leuke uitdagende springkussens. Zeker de moeite waard om naar het sportpark te komen.
15.00 - 17.00. Blauw geel veteranen - Oud-Feyenoord. Met spelers als o.a: Houtman,Wijnstekers, Blinker, Slory, Theo Lucius, Hoekstra en Patrick Pauwen.
Voor de wedstrijd, bij de ingang van het veld, en tijdens de wedstrijd zal de loten verkoop zijn met mooie prijzen , zoals 2 gesigneerde Feyenoord shirtjes, Feyenoord ballen, groot nespresso apparaat, verschillende waardebonnen, messenset van wesley sneijder en nog veel meer. Alles bij elkaar een dertigtal prijzen. Alle reden om veel loten te kopen. Dus veteranen reserveer wat geld om zodoende ook deze dag financieel te ondersteunen en met een mooi prijsje naar huis te gaan.
De winnaars worden na de wedstrijd bekend gemaakt bij de verkoopplaats van de loten.
Tevens zal voor de wedstrijd en tijdens de rustmomenten het orkest " EIGENWIJS" en dj jan ketelaars het publiek voorzien van een muziekje.
17.15 - 18.45: warm- en koudbuffet verzorgt door Hutten catering voor de veteranen leden die zich hebben opgegeven, genodigden en Oud-Feyenoord spelers.
19.00 - 20.00: woordje van de voorzitter.
20.00 - ---------: feestavond met licht en geluid van jan ketelaars, PASTA en Etienne Alvarez de volkszanger uit Oss. Alle ingrediënten voor een gezellige feestavond zijn aanwezig in een feestelijk aangeklede kantine. Iedereen is dan ook van harte welkom om deze avond samen met ons te vieren.
Tot slot wil het bestuur de sponsoren bedanken die het mogelijk hebben gemaakt om deze dag deze invulling te geven en het mogelijk hebben gemaakt om een schitterende glossy te maken.
Een blad genaamd " GOUD " waarin diverse onderwerpen aanbod komen. De betalende leden krijgen deze glossy en voor een klein bedrag van € 2,95 is de glossy" GOUD" deze dag voor iedereen te koop.
Bedankt sponsoren: Pix company, Hutten, Sligro, koflex, verano, sport 2000, bek, vlas en graan, pilz en grillz, Stapperij, fellows en Friends, wilschut advocaten, mondano, joosten en v.lankvelt, v. Herwaarden interieurs, actor notarissen, garant dakbedekking, businesscom, Volvo vos, van Schie bloemen en Leo Rijkers.
Tevens bedanken we V.v.Liempt en J.Janssen voor het werven van de adverteerders in de Glossy en de mensen voor het aanleveren van de prijzen voor de loterij, in het bijzonder J.Janssen.
Dit is de laatste up-date voor de feestavond.
Namens het bestuur, kom met ons deze dag vieren en geniet van deze dag op zaterdag 03-09-2016.