blauwgeel veteranen slide03

WEEK 34 2016

Up-date 50-jarig bestaan veteranen.

Na wederom een bijeenkomst van de vertegenwoordigers van de werkgroepen en het bestuur willen we iedereen op de hoogte brengen van de vorderingen van deze groepen en de organisatie van de dag.
Vorige keer is er een uitleg geweest over de werkgroep dagactiviteiten, glossy, feestavond en loterij.
De werkgroep dvd, onder leiding van Kees Hillebrand en ondersteuning van Milco Schroevers, heeft een dvd gemaakt met vele foto's en filmpjes over allerlei activiteiten van de veteranen vanaf het ontstaan van de veteranen afdeling tot heden.
Deze dvd zal aangeboden worden aan de leden van de blauwgeel veteranen.

Nu we het toch hebben over het ontstaan van de veteranen afdeling.
Piet Hutten is de oprichter van de veteranen afdeling in 1966. Een van de werkgroepen was buffet/business club aankleding, met als kartrekker Pierre van Wanrooij. Pierre heeft contact gezocht met Bob Hutten, de zoon van met de vraag of Hutten-catering iets kan/wil betekenen voor onze viering op 03-09-2016.
Bob heeft dit over gedragen aan Frenk v.d. Berg, die ook lid is geweest van de veteranen.
Na een overleg is Hutten bereid om een buffet te verzorgen op deze dag, zonder dat daar een vergoeding voor gegeven hoeft te worden.
Zeer mooi gebaar van Hutten-catering.

Aangezien wij een sportieve afdeling zijn van de club blauw-geel zijn we ook op zoek gegaan naar een mooie tegenstander. Rene Barten, werkzaam op de Sligro, was bereid om op zoek te gaan naar een tegenstander.
Deze tegenstander is oud-Feyenoord geworden. Van Feyenoord hebben we de toezegging dat in ieder geval Bennie Wijnstekers, Peter Houtman en Regie Blinker meespelen.
Al met al een goede reden om massaal naar het sportpark te komen om niet alleen deze dag tot een mooie happening te maken maar ook de avond met ons te vieren onder het genot van een drankje en met muziek van DJ-Jan, Pasta en een artiest die we in de volgende up-date zullen voorstellen. De betalende leden en betalende partners krijgen voor de bijdrage van € 10,00 een dvd, glossy, koud- en warmbuffet en een aantal consumptiebonnen. Wij als bestuur zouden het zeer op prijs stellen als de actieve leden die nu al een polo shirt hebben( van Rijkers Naaimachines en Verano) dit ook op deze dag aan zullen trekken.

Tot de volgende up-date, het bestuur