blauwgeel veteranen slide03

WEEK 28 2016

3 september 2016,
de dag van ons 50-jarig jubileum van de veteranen afdeling van Blauw Geel’38 / JUMBO.

Zoals eerder bericht vieren we ons 50-jarig bestaan op 3 September 2016.
Het is een feestdag die voor iedereen uit Veghel en omstreken toegankelijk moet zijn.
Er zullen op en rond de velden van Blauw Geel vanaf de middag verschillende activiteiten worden gehouden die voor jong en oud zijn.
Zo zal er voor de jeugd een clown zijn die allerlei mooie figuren met ballonnen kan maken, er zal gelegenheid zijn om je te laten schminken en er zal een springkussen worden geplaatst.

Voor de ouderen zal er in de middag een voetbalwedstrijd gespeeld worden.
Daarvoor hebben we de oud-spelers van Feyenoord uitgenodigd die dan tegen de Blauw Geel veteranen een onderlinge wedstrijd spelen.

Na de wedstrijd zal er een koud en warmbuffet aangeboden worden voor onze gasten en onze Blauw Geel veteranen leden.
Dan is de dag nog niet afgelopen, want daarna zal er een feestavond plaatsvinden in de kantine van Blauw Geel met verschillende artiesten en de hele dag wordt begeleid door DJ Jan.

Op dit moment zijn verschillende werkgroepjes enthousiast bezig om van deze dag een geslaagd feest te maken voor jong en oud, voor leden maar ook voor iedereen die deze dag met ons wil vieren.
Zowel de wedstrijd als de feestavond is toegankelijk, er zal geen entree worden gevraagd.

De veteranenleden (actieve, niet-actieve en ondersteunende) zullen zo snel mogelijk een uitnodiging krijgen om zich op te geven voor deze dag.

Die dag vragen we aan de leden en aan partners die deze dag komen € 10, -- waarvoor ze gratis de wedstrijd kunnen bezoeken of meevoetballen, glossy krijgen (inhoud wordt nu samengesteld), deelnemen aan het buffet, een aantal consumptiebonnen en uiteraard genieten van de feestavond.

Wij hopen in ieder geval dat iedereen deze datum met dikke letters noteert in hun agenda en dat we met zijn allen er een mooie dag van maken.

Met sportieve groeten, bestuur veteranen.