blauwgeel veteranen slide03

Week 30 2020

Beste Blauw Geel'38 Veteranen,

Zie onderstaand twee berichten voor het nieuwe seizoen vwb de jaarlijkse Veteranendag en de start van de trainingen en seizoen.

Start trainingen op Donderdag 27 augustus a.s.
Ook komend seizoen trainen we weer op de donderdagavonden vanaf 20.00 uur, voor het eerst op 27/8. Zoals het er nu naar uit ziet mogen de kleedlokalen/douches nog niet worden gebruikt (thuis omkleden/douchen) en zijn in de kantine alleen zitplaatsen beschikbaar. Volg de verdere berichtgeving en aanwijzingen i.v.m. Corona op de website van BlauwGeel.

Fijne vakantie voor nu en veel plezier weer op de trainingen!
Groet, Evert

Beste Blauw Geler, mede-veteraan,

Met dit bericht laten we jullie weten dat we hebben besloten om dit jaar GEEN Veteranen (Jaar)feestdag te organiseren. Volgens traditie staat deze gepland op de eerste zaterdag in de maand september. Binnen het bestuur waren we het er snel over eens. De Corona-maatregelen lijken weer verder te worden aangescherpt. De 1,5 meter afstand kan bij onze feestdag maar lastig, zo niet onmogelijk, op een gezellige manier worden gegarandeerd. Kortom: we slaan een jaartje over. We gaan ervan uit dat we volgend jaar onze mooie traditie weer voortzetten. We willen op 5 september wél graag het seizoen starten met een onderlinge wedstrijd van onze veteranen-teams: supporters/aanhang natuurlijk van harte welkom. Tevens organiseren we op die dag ook de strijd om de vermaarde “Krat-van-lat-trofee”! Nadere info volgt t.z.t. via de team-app.

Namens het bestuur van de veteranen,

Hartelijke groet en fijne vakantie,
Evert