blauwgeel veteranen slide03

Week 38 2019

Wedstrijdverslagen
 
Zaterdag 14 september 2019
ASV’33 - Blauw Geel A. 5-6
Na een zeer geslaagde feestdag konden we eindelijke de groene mat op. Zeer teleurstellend was de afmelding van 15(ja je leest het goed) spelers. Dankzij gaudens en ivo(zoon van) kwamen we toch nog op 13 spelers. We begonnen goed aan de wedstrijd en kregen na 4mnt 2 hele grote kansen die we jammerlijk mistten. En ASV profiteerde via een counter waardoor we 1-0 achter kwamen. We bleven meer kansen creëren en uit een pass van Jeroen b. Scoorde Robbert zijn eerste doelpunt van dit seizoen. Na 11 min. Kon ivo op snelheid doorstomen maar mistte net het doel. Ondanks dat we meer kansen creëerden zette we dit niet om in doelpunten. Achterin waren we kwetsbaar, door een onnodige fout en twee keer slecht wegwerken kon ASV op 2-1 komen en in de laatste minuut scoorde ASV voor rust nog de 3-1. Zeer geflatteerd maar wel effectief. In de rust wat aanwijzingen gegeven zoals uiteraard kansen benutten maar ook achterin rug dekking geven. Na rust begonnen we met Youssef als aanjager zeer sterk en binnen 10 minuten stond het 3-4 voor ons door doelpunten van Jeroen b en 2x Robbert. Daarna toch weer ons laten verrassen door lange ballen van ASV en omdat de rugdekking ontbrak konden hun twee keer terugkomen van een 3-4 achterstand en een 4-5 achterstand omdat Robbert bij een 4-4 stand zijn 4e goal noteerde. 5-5 met nog zo’ n 8 minuten te spelen. Nadat de scheids ons al 2 penalty’ s had ontnomen kon hij niet anders als de bal op de stip leggen na een overtreding van ASV. Koelbloedig werd de bal door Youssef benut.
Al met al een terechte overwinning maar het ging niet van een leie dakje. Aanstaande donderdag, ritme opdoen door te trainen.
Vernoemd mag worden dat rinus een verdienstelijke wedstrijd vlagde. Dankzij hem werd n doelpunt afgekeurd. Of t terecht was zijn de meningen over verdeeld.
Jullie coaches Kees en Hans