blauwgeel veteranen slide03

Week 14 2019

Wedstrijdverslagen zaterdag 6 april 2019

Veteranen BlauwGeel B - VOW 1-4
Vandaag de derby tegen VOW. De eerste helft was vow de betere ploeg wat ze ook uitdrukte in een voorsprong van 1-4. Gaven teveel ruimte weg waarvan VOW profiteerde. De tweede helft was beduidend beter. De ene na de andere kans kregen we maar in de afwerking faalde we jammerlijk. Jammer dat we ons goede spel niet beloonden met enkele doelpunten. Het bleef dan ook 1-4 door de ere treffer van Robbert in de 1e helft.
Volgende week moeten we ons meer belonen door t maken van doelpunten.
Coach Kees
 

Veteranen Blauw Geel Kaartavonden Rik en Joker kampioen:
Afgelopen dinsdag 2 april was alweer de laatste kaartavond van de reeks van 10 kaartavonden die georganiseerd worden door de veteranen van Blauw Geel. Het waren weer gezellige avonden met een vaste club van mensen die met veel plezier komen rikken en jokeren in de gezellige kantine waar Manuela ons weer gastvrij ontvangen heeft.  Op de laatste kaartavond werden ook onze rik en joker kampioen bekend gemaakt, zij hebben dit seizoen over alle kaartavonden het best gekaart, rik kampioen is geworden Mari Verbruggen en joker kampioen Anneke Hoekstra ( zie foto).

Het organiseren van deze kaartavonden is alleen maar mogelijk door het krijgen en regelen van prijzen daarom wil ik iedereen die prijzen voor ons heeft geregeld heel hartelijk danken en hopelijk kunnen we volgend seizoen weer op jullie steun rekenen.
Bedankt iedereen namens Hans en Anton