Blauw Geel'38 Veteranen

De veteranenafdeling van Blauw Geel’38 is opgericht in 1966. De afdeling heeft zo’n 75 leden, waarvan er ruim 50 actief voetballen. We komen met 2 ijzersterke teams uit in de zaterdagmiddagcompetitie van de afdeling Zuid 2.

Aan het eind van elk seizoen strijden vele veteranenteams uit de regio met ons in een 7 tegen 7 veldvoetbaltoernooi om de felbegeerde RIJKERS VETERANENCUP.

Ook buiten het veld is de veteranenafdeling zeer actief: zo organiseren wij kaartavonden in de wintermaanden, doen elk jaar mee aan de vlooienmarkt in Veghel op Vaderdag en zijn we behulpzaam bij tal van verenigingsactiviteiten.

Veel van onze leden zijn reeds jarenlang lid en zijn ook binnen andere geledingen van BlauwGeel’38 actief.

Lid worden?

Ben jij de speler waar wij naar op zoek zijn? Ben jij toevallig zoekende en weet je nog niet of je komend seizoen doorgaat met voetballen in je huidige team of ben je afgelopen seizoen gestopt en heb je daar nu spijt van?

De veteranenafdeling van Blauwgeel’38/Jumbo is een zeer aktieve afdeling binnen deze prachtige vereniging en speelt al jarenlang met 2 elftallen in de vriendschappelijke veteranencompetitie op zaterdagmiddag. Dat willen we ook graag komende seizoenen blijven doen. Dus, aarzel niet en meld je aan bij onze secretaris. Een mailtje of telefoontje is voldoende, de rest volgt dan vanzelf.

Rijkers Naaimachines

Al vele jaren is RIJKERS NAAIMACHINES uit Veghel onze trouwe sponsor.

Rijkers naaimachines is al meer dan 90 jaar gespecialiseerd in verkoop, onderhoud, reparaties en cursussen. De jarenlange ervaring en vakkennis is van vader op zoon doorgegeven. Dit alles heeft de huidige eigenaar Leo Rijkers nog aangevuld met de diverse opleidingen voor machine-technische kennis en vakbekwaamheid. Vanzelfsprekend beschikt ook het gastvrije team van Rijkers over de nieuwste vakkennis en ervaring.


Bestuur & Leiders

Pierre van Wanrooij
Pierre van Wanrooijvoorzitter

06-10807723

Kees Willems
Kees Willemsalgemene zaken

06-20700069

Robbert Mols
Robbert Molssecretaris

06-40210447

Secretariaat
Leo van der Weijdenstraat 4 5461 EH Veghel

Jan Verhallen
Jan Verhallenleider team A

06-51295019

Alfred van Uden
Alfred van Udenpenningmeester

06-51318506

Banknr: IBAN: NL20INGB0000939202 BIC: INGBNL2A
t.n.v. AJH van Uden
Veteranen Blauw Geel'38/Jumbo

Kees Willems
Kees Willemsleider team B

06-20700069

Barry Verhallen
Barry Verhallenwedstrijdsecretaris

06-19921743

Team A

Wilco van Beljouw, Jeroen Boks, Cees van de Boogaart, Niels van de Broek, Patrick van Casteren, John van de Donk, Chris Elbers, Jeroen Feenstra, Evert Feijen, Aniel Gajadhar, Erik de Groot, Wim Holthuizen, Youssef Laarroussi, Maurice van der Lee,  John Maessen, Robbert Mols, Marc Nouwen, Tiny vd Sanden, Ralf Semmler, Joris van de Tillart, Alfred v Uden, Barry Verhallen, Jan Verhallen, Danny Verstegen, Pierre van Wanrooij.

Leider: Kees Willems

Team B

Turgut Arslan, Selim Aydin, Rene Barten, Peter Bijvelds, Toin Bos, Lorenzo Boutier, Fried Brekelmans, Robbert vd Broek, Lucien van Druten, Rachid Hajiou, Heniek Heijlen, Rob vd Heuvel, Ferry Janse, Stephan Joosten, Arno Joosten, Ferdi Kroeze, Maarten Lunenburg, Ruud Peters, Taner Proyaz, Frank Pulles, Eric Severein, Wilco van de Veerdonk, Peter Vermaas, Patrick van Wanrooij, Riny van Zutven.

Leider: .................

Trainen

Iedere donderdag is er de mogelijkheid om te trainen van 20.00 tot 21.00 uur. Lekker een partijtje ballen, geen rondjes lopen of rare oefeningen. Nee gewoon een heerlijk potje voetballen!

In de winterperiode, de maanden december, januari en februari, wordt er op de zaterdag 1 thuiswedstrijd gespeeld op kunstgras tegen een ander veteranenteam.

Leiders

VETERANEN A
Kees Willems 06-20700069 


VETERANEN B

Scheidsrechters

T.vd.Hofstad
T.vd.Aa
J.Goyaarts
H.Vermeulen

Afmelden

Indien je niet kunt meespelen of alleen een helft, moet je uiterlijk een week voor datum dit bij de leider van je team bekend maken. Dat geeft hem ruimere mogelijkheden om eventuele vervangers te regelen. Je hoeft NIET zelf voor een vervanger te zorgen. Weet je al eerder dat je er een keer niet bij kunt zijn dan is het wel handig als je dit ook eerder bij de leider aangeeft. Het uitgangspunt is natuurlijk dat je iedere zaterdag 2 uurtjes vrij maakt om er wel bij te kunnen zijn ook al is dat soms wat lastig.

GEBLESSEERD
Om misverstanden te voorkomen dien je je ook af te melden als je geblesseerd bent, ook al is dat bekend.

RESERVES
Er zijn wat reserve spelers waar een beroep op gedaan kan worden mocht een team niet genoeg spelers op de been kunnen brengen. Namen zijn bekend bij de coaches.

Communicatie

  • deze website is het officiële communicatiemedium van de veteranen en geeft de actuele informatie
  • bij twijfel kun je de teamleider bellen/appen
  • bij afgelasting of aanpassing van het speelschema binnen 48 uur voor datum, zal de leider de spelers per whatsapp benaderen
  • afmelden kan alleen bij de teamleider


Voor afgelaste wedstrijden kun je de website van Blauw Geel'38 bezoeken.

0413 36 57 04
Kantine Blauw Geel'38
blauwgeel-veteranen-50-jaar-geel.png

Contact